Etang du Rys ligt in het prachtige domein de Saint Augustin.

Wij openen de deuren eind maart 2018. Het complex is in totaal 1.000 hectare en telt  8 meren. Twee van deze meren zullen in eerste instantie open zijn voor het vissen op karper. Een volledig afgesloten en beschermd natuurgebied waarvan de schoonheid u zal verbazen. Het heeft een goed visbestand met top vissen tussen 25 kg tot 30 kg. Het originele bestand wordt uitgebreid met nog ongeveer 150 vissen. Er is op het domein nog nooit eerder op karper gevist! De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel, en wiergroei is er nauwelijks. De dieptes variëren van 60 centimeter tot 3.2 meter, en Etang de Rys is ongeveer 7 hectare groot. De stekken worden nog aangelegd maar die zullen voor de opening in maart 2018 prima in orde zijn. Ook beschikt het water over een klein eilandje.  Op het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water. De cottage heeft 2 slaapkamers met 2 persoons bedden. Met wifi, douche, toilet en keuken! Deze is te boeken voor maximaal 2 vissers en 4  niet- vissers. Eventueel is dit uit te breiden naar 6 niet-vissers. Wanneer de 2 vissers in een bivvy overnachtten. De kosten van de 2 extra niet-vissers komen er dan wel bij.

€ 300.00 per visser per week,  en € 12.00 per niet-visser per dag.

€1490 voor Cottage inclusief 2 vissers en 4 niet-vissers per week. (Eventueel is dit uit te breiden naar 6 niet-vissers. Wanneer de 2 vissers in een bivvy overnachtten. De kosten van de 2 extra niet-vissers komen er dan wel bij.)

Etang du Rys is geschikt voor maximaal 7 vissers.

Stek 1 is enkel voor 2 vissers te boeken in combinatie met het chalet.

Stek 2 is voor 2 vissers te boeken. Stek 2 en 3 zijn te boeken voor maximaal 3 vissers. Het maakt dan niet uit op welke stek 2 vissers zitten en op welke stek 1 visser. Als stek 2 word geboekt door 2 vissers is dus stek 3 automatisch een 1 persoonsstek geworden.

Stek 4 is te boeken voor 1 of 2 vissers.

Als stek 4 door 1 visser word geboekt kan  stek 5 ook nog door 1 visser geboekt worden. Stek 5 geld alleen in deze situatie als extra stek. Als stek 4 door 2 vissers word geboekt vervalt stek 5.

Op de kaart ziet u dat voor stek 3 en 4 een klein eiland zit waar u eventueel tegenaan kunt vissen.

 

 

 

 

Etang du Rys is voor € 2950,00 per week  exclusief te huur voor maximaal 7 vissers.

Roeiboot is toegestaan enkel degene die daar te huur is € 100,00 per week. En € 12,00 per niet visser per dag.

Reserveren kunt u  via het contactformulier

Klik hier voor het reglement