Etang du Ris

Karpervissen op Etang du Ris

“Je favoriete vis stek boek je eenvoudig online
via pagina online boeken selecteer je één van de vier meren
en kies je één van de mogelijkheden.”

Etang du Ris ligt in het prachtige domein de Saint Augustin. Wij openden de deuren eind maart 2018. Het complex is in totaal 1.000 hectare en telt  8 meren. Twee van deze meren zullen in eerste instantie open zijn voor het vissen op karper. Een volledig afgesloten en beschermd natuurgebied waarvan de schoonheid je zal verbazen. Het heeft een goed visbestand met top vissen tussen 25 kg tot 30 kg. Het originele bestand wordt uitgebreid met nog ongeveer 150 vissen. Er zitten nog behoorlijk wat vissen tussen de 5 en 9 kg op, dus het vissen zal hier over het algemeen makkelijker zijn. Deze vissen zullen voor voldoende actie zorgen. Etang Ris is geen water als u enkel voor de grote vis gaat. Wilt u deze hier vangen, dan dient u uw tactiek hierop af te stemmen. Houd er rekening mee dat er vooral in de zomer maanden wier kan staan, en dat er dwerg-meerval aanwezig is. Er is op het domein nog nooit eerder op karper gevist!

De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel, en wiergroei is er nauwelijks. De dieptes variëren van 60 centimeter tot 3.2 meter, en Etang de Ris is ongeveer 7 hectare groot. De stekken worden nog aangelegd maar die zullen voor de opening in maart 2018 prima in orde zijn. Ook beschikt het water over een klein eilandje.  Op het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water. De cottage heeft 2 slaapkamers met 2 persoons bedden. Met wifi, douche, toilet en keuken! Het is toegestaan om vanuit de cottage te vissen, of gewoon vanuit de Bivvy. De cottage is te boeken voor maximaal 2 vissers en 4  niet- vissers. Eventueel is dit uit te breiden naar 6 niet-vissers. Wanneer de 2 vissers in een bivvy overnachtten. De kosten van de 2 extra niet-vissers komen er dan wel bij.

Kenmerken Etang du Ris

Etang du Ris is geschikt voor maximaal 7 vissers.

Stek 1 is enkel voor 2 vissers te boeken in combinatie met de cottage. Stek 2 is voor 1 vissers te boeken. Stek 3 is een dubbele stek, en is te  boeken voor 2 vissers.  Stek 4 is ook een dubbele stek, en is te boeken voor 2 vissers. Stek 4 heeft de mogelijkheid om tegen een eiland te vissen.

Op de kaart ziet u dat voor stek 3 en 4 een klein eiland zit waar u eventueel tegenaan kunt vissen.

Afstand

  • 755 km vanaf Utrecht
  • 600 km vanaf Brussel

…Terug naar overzicht meren