Etang Neuf

Karpervissen op Etang Neuf

“Je favoriete vis stek boek je eenvoudig online
via pagina online boeken selecteer je één van de vier meren
en kies je één van de mogelijkheden.”

Etang Neuf ligt in het prachtige domein de Saint Augustin.

Wij openden de deuren eind maart 2018. Het complex is in totaal 1.000 hectare en telt 8 meren. Twee van deze meren zullen in eerste instantie open zijn voor het vissen op karper. Een volledig afgesloten en beschermd natuurgebied waarvan de schoonheid u zal verbazen.

Kenmerken Etang Neuf

Het heeft een goed visbestand met top vissen tussen 25 kg tot 30 kg. Het originele bestand wordt uitgebreid met nog ongeveer 150 vissen. Etang Neuf heeft een  visbestand met veel vissen boven de 15kg. Er kunnen van het oude bestand nog een aantal vissen onder de 10 kg inzitten, maar dit zijn geen grote aantallen. Er is op het domein nog nooit eerder op karper gevist! De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel. Er kan vooral in de zomermaanden wiergroei aanwezig  zijn. Op etang Neuf is thans geen dwerg meerval aanwezig. De dieptes variëren van 60 centimeter tot 3.2 meter.

De stekken

De stekken worden nog aangelegd maar het is mogelijk om voor de opening in maart 2018 al te reserveren, u krijgt een mooie stek toegewezen. Het 7 hectare grote Etang Neuf is geschikt  voor maximaal 6 vissers.

Op Etang neuf zijn 2- éénpersoonsstekken die je eventueel kunt combineren. En 2-tweepersoonsstekken.
Als u met 2 vissers wilt komen kunt u kiezen uit stek 1 en 2  of de dubbele stekken 3  of stek 5.
Op het terrein is een gebouw aanwezig met douche en toilet.

 

Afstand

  • 755 km vanaf Utrecht
  • 600 km vanaf Brussel

…Terug naar overzicht meren