Etang Camalo

Karpervissen op Camalo

“Karpervissen in een prachtige omgeving met veel vissen boven de 20 Kg, en 3 topvissen van 30 kg”

Etang Camalo is een prachtig water in een mooie, natuurlijke omgeving.
Het ligt in het midden van Frankrijk op 748 km afstand van Utrecht, en 594 km van Brussel. Er is in de voorgaande jaren niet op kaper gevist!
 
 
Vanaf het vroege voorjaar van 2021 zal deze bestemming geopend worden voor alle vissers!
 

Kenmerken Etang Camalo

Het heeft een uitstekend visbestand met top vissen tussen 25 kg tot 31 kg. Het totaal aantal vissen zal ongeveer 220 zijn. De vissen varieren tussen een gewicht van 6 en 31 kg. Etang Camalo heeft 3 vissen van 30 Kg, een aantal vissen tussen de 25 en 30 kg, en veel vissen boven de 20 kg. Het gemiddelde gewicht ligt rond de 20! kg. Etang Camalo heeft ook een aantal graskarpers variërend in gewicht tussen de 6 en 25 kg, en ook zwemmen er een aantal koi karpers. Er is geen brasems, dwergmeerval of wier aanwezig. Etang Camalo is door het uitstekende visbestand een water waar u veel actie kunt verwachten, en een zeer goede kans kan maken op een flinke uitschieter! Er is op het domein nog nooit eerder op karper gevist! De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel. Met een bovenlaag die iets zachter is, een combinatie van zand en lichte modder, maar waar de karpers zeker in azen. Er zijn ook wat hardere gravel platen te vinden. Er kan gerust met een normale boilie als haakaas worden gevist. De graskarpers zijn uitgezet voor mogelijk wiergroei. Dus u zult hier als visser normaal gesproken geen hinder van ervaren. De dieptes op etang Camalo variëren van 60 centimeter tot 2.9 meter. Bekijk foto’s van het meer op Facebook

De stekken

Het 6 hectare grote Etang Camalo is geschikt voor maximaal 5 vissers. Bij exclusief verhuur zijn maximaal 6 vissers toegestaan.

Stek 1 is de diepste stek, deze biedt dieptes tot 2,9 meter langs  de dam. Dit is een 2 persoonsstek.

Stek 2 biedt dieptes tot maximaal 2 meter, ook dit is een 2 persoonsstek. Deze ligt mooi centraal. Stek 2 is te boeken in combinatie met een chalet. Deze is voorzien van een fornuis op gas, een koelkast met een kleine vriezer, kraan/wasbak met water, 1 bed, 1 sofa 1 tafel met 4 stoelen, licht en electricitet (stroompunt) Het chalet ligt ongeveer 10 meter van het water dus het is daarom ook toegestaan om direct vanuit het chalet te vissen.

Stek 3 is te boeken als enkele stek. deze biedt dieptes tot maximaal 1,7 meter.

Stek 1 en 3 zijn bivvy stekken, stek 2 is een ‘chalet’ stek, en is enkel met een chalet te boeken.

Rust bewaren op het water is een must . Het is wel aan te raden om vooral in de ondiepere gedeeltes niet teveel met spomps  in de weer te gaan. Ook is het verstandig om lieslaarzen of een waadpak mee te nemen, om de vis goed te kunnen scheppen vanwege de mogelijk ondiepere oevers. Bekijk de stekken op Facebook

De faciliteiten

Etang Camalo heeft prima faciliteiten met een douche, toilet, vriezer, koelkast en genoeg stroompunten om uw accu’s en dergelijken op te laden.

Etang Camalo Prijzen

€285 per visser per week. (stek 1 en 3)

€60 per niet-visser per week.

€790 voor stek 2 met chalet. (2 vissers inbegrepen) Eventueel extra niet-vissers zitten niet bij deze prijs inbegrepen, deze zijn €60 per niet-visser extra. Maximaal 2 toegestaan.

Wintertarieven voor €170 per visser in seizoen 2021

Winterprijs etang Camalo Exlusief €1200 (eventuele niet-vissers worden extra gerekend voor €60 p.p)

Etang Camalo Exclusief voor (max) 6 vissers €1620 (eventuele niet-vissers zijn niet bij deze prijs inbegrepen)

Midweken en weekenden zijn volgend seizoen 2021 mogelijk op 2 a 3 weken van te voren. (last-minute)

Etang Camalo Regelement

Klik hier voor het reglement van Etang Camalo

 Etang Camalo boeken

Boekingen en beschikbaarheid kunnen worden opgenomen via whats-app 0630821084 info@nauticarp.nl of via Facebook.

We zijn bezig met een nieuwe website en boekingspagina te maken, waar uiteraard etang Camalo ook op te zien zal zijn.