Review Gert Bollaert,Kurt Lammens en Gunther Aerssens

Meer: Nautica II
Periode: 16-09-2017 – 23-09-2017
Stek: 2,3,4

Gert Bollaert,Kurt Lammens en Gunther Aerssens zijn net teruggekomen van een week vissen op Nautica II

Hun verslag:

Eerst aan de beurt in onze eerste avond was Gert met een schub van 12.6 kg.

 

 

 

 

Wederom een mooie schub van 15.3kg

 

 

 

 

Er werd Gertje nog niet veel slaap gegund de eerste nacht want vroeg in de nacht zo rond 02.15 melde zich de volgende run reeds aan. Wat resulteerde in een prachtige spiegel met een prachtig gewicht van 20kg op de kop. De eerste twintiger op de eerste dag vreugde alom.

 

 

 

 

Deze drie kanjer werden de eerste dag/nacht verschalkt met de chilli s van proline.

Daarna werd de bedchair terug opgezocht en een aardig tukje gedaan. De daarop volgende ochtend en middag verliep heel rustig voor het drietal, wat niet wegnam dat er nog wel wa moest gedaan worden lijnen verversen potje eten maken het voer bereiden, voeren maar ook eens rustig een drankje nuttigen. En een spelletje kaarten hoorden tot de bezigheden. Ook werd er her en der een plons veroorzaakt van de springende vrienden, zeer leuk schouwspel toch.

De avond die kwam stilletjes dichter en ook de eerste run voor die dag was wederom op een van de hengels van Gert. Als een speer uit de stoel richting contact met de karper resulteerde in een korte maar stevige dril. Die een mooie spiegel van 15.8 op de mat legde.

Wat een blije visser.
Deze patser werd gevangen op een snowman van red angel en black current.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het donker van de nacht kwam en het drietal besloot van de bivvy’s op te zoeken.

Omstreeks 02.30 werd kurt gewekt van een aantal biepjes met daaropvolgende run wat een mooie spiegel van 10kg op kurt zijn mat legde. Uiteraard was die dan ook zeer tevreden met zijn eerste vis

(yes de kop is eraf)

 

 

 

 

 

Daarna verliep alles weer rustige en werd de volgende run gemeld op een hengel van gert zo omstreeks 00.45 een mooi dril met idem vis een spiegel van op de kop 17kg. Na een paar uurtje slaap werd gert weer gewekt om 05.00 maar deze keer zal hij nog lang onthouden de fluiter en dril legde een puntgave schub van maar liefst 25.4kg en gert zijn pb was dan ook aan diggelen geslagen,vreugde allom en er werd natuurlijk een flesje op gekraakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schol gert en proficiat met je topper vanwege je wingmans kurt en gunther.

Maar onze gert besloot nog nie te stoppen want om 06.00 melde zich de volgende reeds aan een mooie spiegel van 17.2kg.

 

 

 

 

Omstreeks 20.35 ging er nog een hengeltje schreeuwen van gert en ook 5 min daarna eentje van kurt

Maar kurt liet de dril aan gunther die tot dan nog niks wist te prikken (geen vis in sector beet frustrerend) de vis van gert klokte af op17.6 en 8.3 voor gunther bijde waren het schubs. Uurtje later ging er dan toch onverwacht een hengel van gunther wat biepjes geven een twijfelende aanbeet bleek een verdwaalde snoek te zijn die zich verdeed aan de drie grote maissen aan de hair.

Snoek geen foto.

Dik uurtje later een fluiter op de hengel van kurt wat een mooie spiegel van 17.6 kg in het matje legde.

 

 

 

 

 

 

Na een rustige nacht was het wederom bij kurt waar de vis aan de bel trok en dit omstreeks 09.30 wat een mooi getekend spiegeltje van 7kg op kant bracht.

Maar toch bleef het steeds stil in de regio bij gunther en na wa overleg en denk werk werd het van 3 hengels herleid naar 2 en werd er opgeschoven met 1 hengel van gert. En deze aanpak loonde want omstreeks 15.30 mocht gunther de eerste echte fluiter horen op zijn hengel en die gaf een mooie spiegel weer van het rondde gewicht van 15kg

 

 

 

 

 

 

De nacht die er op volgde ging gert nog eens van wal steken en lande die nacht een gewichtige spiegel van 20.8kg

 

 

 

 

En een zeer mooie schub van maar liefst 24.5kg

 

 

 

 

Niet veel later kon kurt een aanbeet verzilveren en ditmaal was het een mooi koitje van 5kg dit zich liet verstaan hier ook op deze mooie plas te vertoeven

 

 

 

 

Beetje later was het dan weer aan gunther met een spiegel van 16.4kg

 

 

 

 

 

 

Toen verstreek er wel wat tijd over tot we een volgende aanbeet konden verwelkomen dat was toch wel de volgende dag om 23.40 wanneer er een hengel van gunther begon te schreeuwen dit resulteerde in een mooie schub van zo’n een 14.9kg

 

 

 

 

 

 

Niet veel later was het diezelfde hengel die om 04.15 het uitschreeuwde en met een iedentiek zelfde gewicht als de vorige beschubde vriend kwam er deze keer een spiegel op de mat van 14.9kg

 

 

 

 

 

 

2 uurtjes later was het dan de beurt aan gert die er een prachtige spiegel van 17kg voor de lens poseerde

 

 

 

 

Met onze laatste avond in het verschiet werd alles nog eens op scherp geplaats en de nodige knikkers volgden de rig richting hotspot. Zo kwam der omstreeks 20.00 een fluiter op de hengel van gunther die een 13.6kg grote spiegel op kant bracht.

 

 

 

 

 

 

Klein uurtje later diezelfde hengel en gunther liet de vangst over aan kurt (wederdienst) die een 11.4kg spiegel landen. En omstreeks 01.30 was het de hengel van kurt die luidkeels van zich liet horen om na een mooie dril een spiegel van 17kg rond in het net te loodsen. Vervolgens was terug gunther zen hengel aan de beurt en deze werd de laatste van de sessie en deze patser werd om 03.00 op de mat gelegd en de wijzer wijst mooi aan dat de spiegel 12.6kg weegt.

Al deze puntgave vissen werden gevangen op boillie’s van proline nm de chilli s en de red angel van eddy sterckx. Na alles opgeruimd te hebben besluiten we nog een praatje te maken met de eigenaar die zeer zeker tevreden was voor ons vanwege de mooie vangsten en wij van de accommodatie die ruimschoots voldoende was.

Zeer tevreden en voldaan maken we rit richting belgie en genieten we nog na van onze geslaagde week qua vissen plezier en kamerraadschap.

Nautica 2 u was een geslaagd water.

Resultaat: Gert 11 stuks Gunther en Kurt 7 stuks en zo’n 377.9kg aan gewicht

Gunther,Gert en Kurt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *