Etang du Ris stek 3

Prijzen vanaf €78,00 per nacht

Bekijk beschikbare prijzen

Stek details

Faciliteiten

deze kan op locatie contant betaald worden., Per stek dient een borg van €50 voldaan te worden

Stek informatie

De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel, en wiergroei is er nauwelijks. De dieptes variëren van 60 centimeter tot 3.2 meter, en Etang de Rys is ongeveer 7 hectare groot. De stekken worden nog aangelegd maar die zullen voor de opening in maart 2018 prima in orde zijn. Ook beschikt het water over een klein eilandje.

Beschikbare prijzen

 • Stek voor 2 vissers Etang du ris

  Week boeking voor: 2 Stekken met 2 Vissers Aankomst is op Zaterdag en vertrek op Zaterdag. € 570,00 (€ 285,00 p.p. per week)

  U kunt extra personen (geen vissers) bijboeken. Dit kunt u aangeven op het boekingsformulier. Deze worden op de uiteindelijke factuur toegevoegd. Aankomst Zaterdag-Vertrek Zaterdag. € 55,00 p.p. per week (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)

  Tarief voorwaarden:
  • Met 3 vissers kunt u deze stek samen boeken met stek 2
  • Als u met 3- vissers bent is het mogelijk om met 2 vissers op stek 2 te vissen en met 1 visser op stek 3 of andersom. Wil je dit dan aangeven op het boekingsformulier.
  • Bivvy is bij elke stek verplicht!
  • Etang du Ris is ook exclusief te huren voor 7 vissers. Dit kun je regelen door ons een whatsapp, email of een privébericht in Facebook te sturen
  • Je ontvangt van ons een factuur nadat de boeking door ons is ontvangen en goedgekeurd.
  7 minimaal aantal overnachtingen
  Prijzen vanaf €78,00 per nacht

  Toon beschikbare stekken voor deze datum