Etang du Ris stek 1 voor 2 vissers + Cottage

Prijzen vanaf €212,00 per nacht

Bekijk beschikbare prijzen

Stek details

Faciliteiten

deze kan op locatie contant betaald worden., Per stek dient een borg van €50 voldaan te worden

Stek informatie

Stek 1 is enkel voor 2 vissers te boeken in combinatie met het chalet.

De bodem bestaat uit een harde onderlaag met zand en gravel, en wiergroei is er nauwelijks. De dieptes variëren van 60 centimeter tot 3.2 meter, en Etang de Rys is ongeveer 7 hectare groot. De stekken worden nog aangelegd maar die zullen voor de opening in maart 2018 prima in orde zijn. Ook beschikt het water over een klein eilandje.

Beschikbare prijzen

 • Stek 1 met 2-vissers +Cottage Etang du Rys

  Cottage incl. 2 vissers en 4 extra personen (niet vissers) € 1490,00 per week (zat-zat)

  Eventueel is het mogelijk om met 6 personen (niet vissers) te overnachten in de cottage. 2 vissers overnachten dan in hun Bivvy. Wel dient u dan 2 extra personen (niet vissers bij te boeken)

  Op het terras heeft u een prachtig uitzicht over het water. De cottage heeft 2 slaapkamers met 2 persoons-bedden. Met wifi, douche, toilet en keuken! Deze is te boeken voor maximaal 2 vissers en 4 niet- vissers. Eventueel is dit uit te breiden naar 6 niet-vissers. Wanneer de 2 vissers in een bivvy overnachtten. De kosten van de 2 extra niet-vissers komen er dan wel bij.

  U kunt extra personen (geen vissers) bijboeken. Dit kunt u aangeven op het boekingsformulier. Deze worden op de uiteindelijke factuur toegevoegd. Aankomst Zaterdag-Vertrek Zaterdag. € 84,00 p.p. per week (Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis)

  Tarief voorwaarden:
  • Deze stek is alleen door 2-vissers te boeken
  • Bivvy is bij elke stek verplicht!
  • Etang du Ris is ook exclusief te huren voor 7 vissers. Dit kun je regelen door ons een whatsapp, email of een privébericht in Facebook te sturen
  • Je ontvangt van ons een factuur nadat de boeking door ons is ontvangen en goedgekeurd.
  7 minimaal aantal overnachtingen
  Prijzen vanaf €212,00 per nacht

  Toon beschikbare stekken voor deze datum