Etang loubiere

Etang Loubiére Stek 6 (1 pers.)

Etang loubiere

Etang Loubiére Stek 6 (1 pers.)

Etang Loubière is een prachtig betaalwater van 15 hectare. Er zijn 5 dubbele stekken en 2 individuele stekken. Omringd door uitgestrekte weilanden en bossen biedt dit water plaats aan maximum 12 vissers. De enthousiaste eigenaar heeft het bestaande bestand aangevuld met de grootste vissen uit Etang Rys. De grootste schub weegt 23kg en de dikste spiegel is 29kg. Dit water is perfect om exclusief af te huren.

Kenmerken

Loubiére is een 15 hectare groot meer op een korte 20 minuten rijden van Etang Furet. Dit is nog een echt blanco doek voor ons om langzaam te veranderen naar iets heel speciaals!! Dit water heeft 5 dubbele stekken en 2 individuele stekken.

Het is een vrij diep meer. Bij de dam is het 3 meter, deze loopt af naar een diepte van 1.8 meter in het midden. Op het laatste deel is het 0.8 tot 1.5 meter diep. De bodem is van zand en modder dit is zelfde als Etang Furet
Er is hier nog weinig gevist, vroeger was dit een camping en werd er gezwommen.

Het meer, hoewel groot, heeft zeer diepe rietgelijnde marges die de vispatrouille regelmatig en onder de hengel kunnen worden gevangen. Met wat onkruid aanwezig in het ondiepe waardoor een meer wordt gecreëerd voor alle soorten vissen.

Het meer is al vele jaren ongerept gebleven en is een echte wilde put die enorm potentieel heeft. Het meer kreeg vele maanden geleden een visbeurt, maar sindsdien is er zelden gevist. Dit heeft als resultaat een onbekende hoeveelheid wat Loubiére erg spannend maakt. Tijdens onze testsessies op Loubiére vissen tot 35 lb. Dit laat zien dat het meer al veel grote vissen kan bevatten.

Het visbestand

Vooralsnog zijn dit de gegevens:

 • 600 karpers
 • 4 x 60 lb
 • Grootste spiegel 61 lb 05 oz
 • Grootste Common 51 lb 05 oz
 • Grootste graskarper 55 lb
 • Grootste Koi 18 lb

De faciliteiten

Er is op dit water een huur boot toegestaan deze is voor 70 euro per week te huur, accu’s en fluistermotor zijn ook 70 per week. Een eigen boot is niet toegestaan. De huur kan van te voren worden aangegeven bij de boeking en ter plekke contant worden voldaan.
Er is een douche, toilet, 3 koelkasten 2 vriezers, stroompunten, afwas(aanrecht) met water aanwezig. Dit alles is te vinden in een boerderijtje 200 meter van de dam ( kant van weg)
Alle auto’s moeten weer op een parking gezet worden ( na uitladen spullen op de stek). Er is een ontbijt service zoals op Etang Camalo en Etang Furet.

Prijzen beginnen bij:  285 per 7 nachten

Details

 • Vissers: 1
 • Niet-vissers: 4
 • Bijzonderheden: Deze stek is voor 1 visser geschikt
 • Grootte: 10m²
 • Kenmerken: BootverhuurCatering mogelijkDiepvriesDoucheKoelkastOplaadpuntenToilet

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare stekken.

Etang Loubiére Stek 6 (1 pers.) zijn beschikbaar voor de geselecteerde data.